Anasayfa / Teknoloji / Hızlı şarj cihazı tavsiye 2022

Hızlı şarj cihazı tavsiye 2022

Hızlı şarjı nedir ?

Gelişen ve genişleyen teknoloji , insanlığın her zaman ihtiyaçlarını gidermeye yönelik geliştirmeler yapmayı amaçlar.

Günümüz teknolojisinde en popüler teknolojik cihazların başını akıllı cep telefonları çeker.7 den 70 e herkesin elinde bir telefon vardır.Hayatımızın vazgeçilmezi olan bu telefonların en büyük sorunu da şarj dır. Telefonlar yenilendikçe şarj süreleri uzarlar standart şarj aletleri yetersiz kalır.Burada imdatınıza hızlı şarj cihazları yetişir. Hızlı şarj cihazları daha stabil ve watt değeri yüksek cihazlardır hızlı şarjı destekleyen telefonlar kısa sürede dolmaktadır. Örneğin iphone 11 standart şarj aleti ile 5-6 saat aralığında 0 dan %100 değerine ulaşır. Bu süre cok uzun olduğundan tercih hızlı sarj aletine yönelir.

Hızlı şarj cihazı 30 dakika gibi kısa sürede telefonu %0 dan %60 seviyelerine getirir.

Hızlı şarj cihazı zararlı mıdır ?

Hızlı şarj cihazları zararlı değildir. Yazının başında da anlattığımız gibi telefonların bataryaları büyüdükçe şarj süreleri uzamıştır bu yüzden telefon firmaları hızlı şarj cihazlarını kendileri extra ücret karşılığımda satıyorlar.

Hangi marka hızlı şarj cihazı almalıyım ?

Öncelikle telefon markalarının destekledikleri ve lisans verdikleri markaları tercih edebilirsiniz

Anker hızlı şarj cihazı type -C

Bu markaların başını Türkiye de Anker markası çekmektedir.

Ürettikleri şarj cihazları şarj kabloları telefonun orjinal kablosundan daha iyi çıkmaktadır.Ömür boyu garantili cihazlar üreten bu firmayı 2022 yılı için tavsiye ediyoruz.

Hakkında admin

Bu yaziya da bakabilirisiniz

İP KAMERA SEÇİMİ VE KURULUMU 360

360 derece kamera kurulumu, son zamanlarda popülerlik kazanan ve çeşitli alanlarda kullanılan bir teknolojidir. Bu kameralar, çevrenizdeki her şeyi 360 derece görüntüleyebilme özelliğine sahiptir, bu da izleyicilere etkileyici ve immersif deneyimler sunar. Efsanebilgi.com İster bir etkinlikte, ister turistik bir mekânda veya bir eğitim ortamında olsun, 360 derece kameraların kullanımı oldukça yaygın hale gelmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir