Anasayfa / Bilim / Çernobil’de çıplak fotoğraflar yapan model Instagram’ın yoğun eleştirisi

Çernobil’de çıplak fotoğraflar yapan model Instagram’ın yoğun eleştirisi


Çernobil patlamasının gerçekleştiği alanda, uygunsuz fotoğraflanan insan sayısı arttı, en büyük tepki yarı çıplak kullanıcıya geldi.  Çernobil serisinin yayınlanmasından sonra, nükleer santraller alanında ilgi önemli ölçüde artmıştır. Bu ilginin artmasından sonra birçok kişi bu alanda fotoğraf çekmeye başladı. .

Çernobil dizisinin yazarı ve yapımcısı tarafından orada dikkatlice fotoğraflananlar için yapılan açıklama yeterli olmayacak ve yeni ve dikkatsiz fotoğraflar ortaya çıkmaya devam edecek. Bu sefer fotoğraflar Instagram modellerinden nz.nik’ten geldi.


“Orada ölen herkesle dalga geçmek gibi. İlk başta yarı çıplak poz verdin ve şimdi yüzünde aptal bir gaz maskesi ile poz veriyorsun? Senin için üzgünüm Tüm bunları olumsuz ilgi uğruna yaptınız, çünkü bunu yalnızca Instagram’da patlamak için yaptınız. Ve giydikleriniz sizi radyasyon zehirlenmesinden korumaz. Sadece ölüyü küçük düşürmeni sağlayacak.

Hakkında admin

Bu yaziya da bakabilirisiniz

uyku alarm erteleme

Sabah Uykusu Nasıl Açılır ? En Hızlı Uyku Açma Yöntemleri

Sabah kalktınız ve Sabah uykusunu açmak için yöntem aramaya başladınız doğru yerdesiniz aşağıdaki yöntemleri deneyerek uykunuzu hızlı bir şekilde açabilirsiniz :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir